Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gree Airy GWH18AVDXE inverter 5,3 kW klíma szett

Gree
507.873 Ft
Menny.:db

Ha beszereléssel együtt kéred, kéjük add hozzá kiegészítő termékként a TELEPÍTÉS-t! 

Gyártói cikkszám: GWH18AVDXE-K6DNA1A

507.873 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

EXTRA ALACSONY BELTÉRI ZAJSZINT
A beltéri egység kialakításának köszönhetően, a levegő áramlása a lehető legkisebb zajszinttel jár.
ÉJSZAKAI CSENDES ÜZEMMÓD (KÜLTÉRI)
SLEEP és QUIET módban a bel- és kültéri egység éjszakai üzemmódba lép. A kültéri egység zajszintje teljesítménytől függően extra csendes, akár 40dB lehet.
WI - FIVEZÉRLÉS
A Wi-Fi funkcióval rendelkező GREE berendezések okostelefon segítségével a világ bármely pontjáról vezérelhetők interneten keresztül. A funkció használatához a GREE+ applikáció szükséges, mely vadonatúj élményt nyújt az intelligens vezérlés terén, legyen szó ki- és bekapcsolásról, a hőmérséklet beállításáról vagy akár időzítésről. Az applikáció segítségével a légkondicionáló Google Home vagy Amazon Alexa okosotthon rendszerbe integrálható.
TÉLIESÍTETT / FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT BERENDEZÉS
A téliesített kültéri egységben található csepptálca és karter fűtés biztosítja a fűtési üzemmód működését. A fűtésre optimalizált készülékek mindezek mellett emelt hatékonyságú dual-stage kompresszorral is rendelkeznek, ezzel biztosítva a legoptimálisabb fűtési teljesítményt.
3D LÉGÁRAM
A légterelés függőleges és vízszintes irányban is motorok segítségével állítható, ennek köszönhetően garantáltan egyenletes hőmérséklet alakítható ki otthonában.
UV SZŰRŐ
A Gree UV-C technológiája fertőtleníti az elpárologtató felületét, valamint sterilizálja a beszívott levegőt a különféle vírusoktól és baktériumoktól, folyamatosan biztosítva a friss és tiszta levegő áramlását.
PÁRATARTALOM KIJELZÉS ÉS SZABÁLYZÁS
Valós idejű páratartalom kijelzés hűtés üzemmódban, a párátlanítás %-os pontosságra szabályozható, így az élettanilag legideálisabb páratartományon belül tarthatja otthonát.
MESTERSÉGES INTELLIGENCIA
Az algoritmus a felhasználói szokásokat és egyéb külső tényezőket vesz figyelembe az energiamegtakarítás érdekében.
LEOLVASZTÁSMENTES FŰTÉS

Megfelelő körülmények között leolvasztásmentes fűtést tesz lehetővé.
HŐVISSZANYERŐS FRISS LEVEGŐ MODUL
Az egyedi hővisszanyerő rendszer lehetővé teszi a távozó levegő energiájának hasznosítását. Amellett, hogy biztosítja a helyiség friss levegő ellátását, jelentős energiamegtakarítást eredményez a fűtési és hűtési költségek terén
H - TARIFA IGÉNYELHETŐ
A H áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát, hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás mellett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szezonon keresztül. Ez a hőszivattyúkhoz és split klímákhoz is igényelhető úgynevezett „H tarifa” október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre, melynek díja rendeletben meghatározott módon sosem lehet magasabb a mindenkori vezérelt árszabásnál. Az igényléshez szükséges egyik legfontosabb kikötés, hogy a telepíteni kívánt légkondicionálónak minimum 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie. Ezt a feltételt az összes GREE lakossági klímaberendezés teljesíti, így azok segítségével egy gyorsan kiépíthető, kényelmes és költséghatékony fűtési megoldást
I - FEEL FUNKCIÓ
A klíma távirányítójába épített hőmérő a környezetében lévő levegő hőmérsékletét érzékeli és közvetíti a beltéri egységnek. A légkondicionáló ezzel a funkcióval a távirányító elhelyezkedéséhez igazítja a hőmérsékletet és a ventilátor sebességét (automata ventilátor sebesség üzemmódban). Az I-Feel funkció így maximalizálja a komfortérzetet és pontos szabályzást tesz lehetővé.
8°C - OS TEMPERÁLÁS
A beltéri hőmérsékletet a légkondicionáló stabil 8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását téli időszakban, hosszabb ideig nem használt ingatlan esetében.
KOMPRESSZORKARTER - ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS
Alacsony környezeti hőmérséklet mellett, melegen kell tartani a kompresszort a fűtési körfolyamat megfelelő lejátszódásához és a kompresszor élettartamának megőrzéséhez. A csepptálca fűtése megakadályozza a keletkező kondenzvíz összegyűlését és belefagyását a kültéri egységbe. A hűtés mellett, a berendezés télen folyamatos fűtési üzemmódra is alkalmassá válik.
G10 INVERTER TECHNOLÓGIA
Az inverteres klíma működésének lényege, hogy a kompresszor nem kapcsol ki-be, a fordulatszáma mindig a megfelelő hűtési vagy fűtési hőterheléshez, azaz a hőigényhez igazodik. A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, ezzel a kompresszor fordulatszáma akár 1Hz-es frekvencia értékig is lecsökkenthető, mellyel még magasabb energiahatékonyság érhető el.
INTELLIGENS LEOLVASZTÁS
Alacsony környezeti hőmérsékletnél a levegőben található nedvesség ráfagyhat a hőcserélő lemezkéire, idővel pedig elkezdi csökkenteni a fűtő körfolyamathoz szükséges légmennyiség átáramlását. A vezérlőpanel folyamatosan figyeli a működési adatokat, majd a hőmérsékletérzékelők értékei alapján meghatározott időközönként egy intelligens leolvasztást indít. Ezzel a funkcióval a klíma automatikusan megakadályozza a kültéri egység teljes lejegesedését, ezáltal védi a különböző részegységeket és növeli a fűtés hatékonyságát.
HIDEG LEVEGŐ BEFÚJÁS ELLENI VÉDELEM
Fűtés üzemben a beltéri egység ventilátora csak azután indul el, miután a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet, így elkerülve a kedvezőtlen hőérzetet.
COLD PLASMA SZŰRŐ
A keletkező negatív oxigén ionok hatékonyan tisztítják a levegőt, javítva annak minőségét és semlegesítve a kellemetlen szagokat. A baktériumok 90%-át képes elpusztítani, ezzel óvva az Ön egészségét.
TÖBBSZÖRÖS SZŰRŐ RENDSZER
FOTOKATALITIKUS SZŰRŐ

 A szűrő képes a szerves szennyeződéseket teljesen oxidálni és lebontani. 99,9%-ban meggátolja a baktériumok, vírusok kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat.
AKTÍV SZÉNSZŰRŐ
Az aktív szén hatékonyan képes elnyelni a füstöt, háziállatok szagát és egyéb kellemetlen szagokat.
KATECHIN SZŰRŐ
A katechin egy zöldtea levélből származó, természetes antibakteriális anyag.
Hatékonyan elpusztítja a káros anyagok és baktériumok 95%-át, mint a Staphylococcus, Streptococcus, Salmonella stb.
EZÜST ION SZŰRŐ
A szűrők könnyen kivehetők és tisztíthatók. Az ezüst ion képes elpusztítani a baktériumok 99%-át, meggátolja a penész kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat.
7 FOKOZATÚ VENTILÁTOR
Széles skálán állítható levegőbefújás.
SZÉLES LÉGTERELÉS
A berendezés levegő befújása vízszintes irányban széles szögben állítható.
FÜGGŐLEGES LÉGTERELÉS
A vertikális irányú levegőbefújás egy motor segítségével állítható a légáram irányának szabályozhatóságáért és a legnagyobb komfort érdekében.
CSENDES ÜZEMMÓD
A funkciót bekapcsolva a beltéri egység a legalacsonyabb ventilátor fordulatra vált, ezzel csökkentve a légáramlás által keltett zajhatást.
KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD
A légkondicionáló a szakemberek által megtervezett, az alvás különböző szakaszaihoz tartozó legoptimálisabb hőmérsékletek szerint fog működni.
ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD
A funkciót bekapcsolva hűtés üzemmódban a beállított hőmérséklet egy fix értékre módosul, a ventilátor pedig alacsony fordulaton pörög, ezzel energiát takarítva meg.
AUTOMATA ÜZEMMÓD
A berendezés a belső hőmérséklet függvényében választ működési üzemmódot.
TURBO HŰTÉS
A „Turbo” gomb megnyomása lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb elérje a beállított hőfokot. A berendezés a legalacsonyabb, ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legkisebb zajszintet.
AUTOMATA TISZTÍTÁS
A beltéri egység a hűtés üzemmód kikapcsolása után a ventilátort tovább járatja addig, amíg az egység lamellái megszáradnak, így megakadályozva a baktériumok szaporodását.
LED KIJELZŐ
A berendezés üzemállapotát egy modern LED kijelző jeleníti meg.
MEMÓRIA FUNKCIÓ
A berendezés áramkimaradást követően az előző beállítások szerint üzemel tovább.
24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ
A berendezés ki- és bekapcsolása napi egyszer, 24 órás intervallumon belül időzíthető.
BILLENTYŰZET ZÁR
A távirányító billentyűi egy gombkombinációval lezárhatók vagy feloldhatók


JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

GREE - AI
A Gree intelligens tanulás funkciója egy új Gree-AI (Artificial Intelligence) algoritmust alkalmaz. Az algoritmus a felhasználói szokásokat és egyéb külső tényezőket vesz figyelembe a tanulási folyamata során. A légkondicionáló a legoptimálisabb működési profilt alkalmazza, melynek köszönhetően minimum 10% energiát takarít meg, de hosszú távon elérheti akár a 20% energiamegtakarítást is.

HŰTÉS

2,7 – 3,51 – 5,3 – 6,5 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatók, így garantáltan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

FŰTÉS

Hűtés mellett fűtésre is kiválóan alkalmas a berendezés egészen -25°C kültéri hőmérsékletig. Kültéri egysége téliesített, rendelkezik karter- és csepptálca fűtéssel. A vezeték nélküli távirányítóba épített termosztát technológiája pedig a Gree I Feel funkcióban érvényesül. A modell a H tarifa igénylési feltételeinek megfelel, ezáltal október 15. és április 15. között Ön akár 50%-ot is megtakaríthat elektromos áramszámláján.

WI - FI

A Wi-Fi funkcióval rendelkező GREE berendezések okostelefon segítségével a világ bármely pontjáról vezérelhetők interneten keresztül. A funkció használatához a GREE+ applikáció szükséges, mely vadonatúj élményt nyújt az intelligens vezérlés terén, legyen szó ki- és bekapcsolásról, a hőmérséklet beállításáról vagy akár időzítésről. Az applikáció segítségével a légkondicionáló Google Home vagy Amazon Alexa okosotthon rendszerbe integrálható.
KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
A Gree készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek. A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget globálisan felváltja az R32-es jelölésű környezetbarát gáz, melynek nincs ózonkárosító hatása (ODP). A globális felmelegedési potenciál (GWP) értéke 675, mely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb, mint a korábbi R410a hűtőközeg 2088-as GWP értéke.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!