Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

FIZETÉS

  • Készpénz

Önnek lehetősége van a termék árát a beszerelés díjával együtt a helyszínen készpénzben kifizetni, amennyiben telepítéssel rendelte meg a klímaberendezést.

  • Banki átutalás

A termék ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti akár a telepítést követően a helyszínen.

  • Simple bankkártyás fizetés (Átmenetileg nem elérhető)

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal

 

SZÁLLÍTÁS

A szállítási díj INGYENES!

A készülékek kiszállítása saját fuvarszervezésben történik a rendelés feldolgozásától számított 2-3 munkanapon belül. Abban az esetben ha nem tudunk a a fent említett időn belül szállítani, a megadott telefonszámon vagy e-mail címen értesítjük.