Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TELEPÍTÉS 4 kw-tól

78.500 Ft
Menny.:db

Helyszíni felmérés INGYENES! A telepítést Budapest (18. kerület) +50 km-es vonzáskörzetében, és Pest megyében tudjuk vállalni! Esetenként azért átlépjük ezt a határt, tehát nyugodtan kérj árajánlatot, ha néhány km-rel arrébb laksz, esetleg több klímát szereltetnél be!
Időpont egyeztetéssel, megrendelésekkel kapcsolatos kérdések esetén keress minket ezen a számon

+36706064040, vagy írj e-mailt coolsolarklima@gmail.com

78.500 Ft
Menny.:db

Leírás

A kedvezményes beszerelési, telepítési ár tartalmazza:
-Kiszállást
-Készülék helyszínre szállítását
-Kültéri és beltéri egység közti szigetelt hűtőközegcső szerelését 3m csőhosszig (A 3 métert meghaladó szereléseknél méterenként +  10.000 Ft-ot számolunk fel, 4 kW hűtőteljesítmény feletti klímák esetében 12.000 Ft-ot!) 
-Ingyenes kondenzvíz elvezetést a kültéri és beltéri egységet összekötő nyomvonalon. Eltérő irányú vízelvezetés díja 4.000 Ft/m.
-Oldalfali kültéri tartókonzolt 
-Rezgéscsillapító gumibakokat
-Kültéri és beltéri egység közti elektromos kábeleket 
-Elektromos betáp kiépítését ajzatba 5 m-ig (Felár ellenében villanyszerelő szakemberünk bármilyen betáplálással vagy hálózatépítéssel kapcsolatos munkálatot elvégez!)
-Dekorcsatornát, a szükséges idomokat és tartó elemeket
-Cseppvíz gravitációs elvezetéséhez szükséges anyagokat 
-Vákumozást
-Szakszerű beüzemelést, beüzemelési jegyzőkönyv érvényesítése
-Takarítást
-Extrém körülmények esetén, ahol a helyszín létrával nem megközelíthető, a fenti díj NEM tartalmazza a többletköltségeket (mint pl. emelőkosaras autó)!

Kizárólag magyarországi hivatalos beszerzésű klímákat forgalmazunk, és telepítünk, számlával és garanciával.

A klímaberendezés megvásárlása előtt célszerű egy helyszíni felmérést tartani, amikor kollégánkkal át lehet beszélni az elképzeléseket, tanácsokat adhat a már meglévő ötletek kivitelezhetőségével kapcsolatban, illetve megerősítést, hogy a választott berendezés egyezik-e a felhasználási igényekkel. 
Csapatunkban villanyszerelő szakember is dolgozik, aki bármilyen elektromos betáplálással, vagy előzetes villanyszereléssel kapcsolatos problémát könnyedén elhárít. Egyéb elektromos hálózati hibával kapcsolatban is bátran kérd a segítségünket. Szerkezetkész házak komplett villamoshálózatának kiépítése is tevékenységikörünkbe tartozik. Ilyenkor az alapszerelés során előcsövezzük a klímát, (a házon lévő munkálatok után,) a szerelvényezésnél pedig telepítjük azt. Így elkerülhető mindenféle utólagos munkálat az új házon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!