Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HŐSZIVATTYÚK

A hőszivattyúk egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ha modern fűtési-hűtési megoldásról, vagy meglévő rendszer korszerűsítéséről van szó. A hatékonyság csak egy ok amiért egyre többen cserélik le meglevő fűtési-hűtési technológiájukat a környezetkímélőbb, megújuló energiával működő hőszivattyúkra. 
Mielőtt azonban hőszivattyúba fektetnél, fontos megtudni melyik a számodra legmegfelelőbb berendezés, vagy ha már meglévő fűtési rendszerre szeretnéd integrálni, megvannak-e az energetikai feltételek a megfelelő működéshez. Ezekkel kapcsolatban a helyszíni felmérés során kollégáinktól teljes körű felvilágosítást kaphatsz. 
Kérj ingyenes helyszíni felmérés Pest megyén belül!  +36306761147
Néhány fontosabb tudnivaló a hőszivattyúkról:
A hőszivattyú egy olyan technológia, amelynek során egy adott forrásból (levegő, föld, víz) történik az energia felvétele és a leadása egy másik helyszínen valósul meg a kívánt vagy szükséges hőmérsékleten. A háztartásokban megtalálható hőszivattyúk mint például a szárítógép vagy a hűtőszekrény is ilyen elven működnek . A hagyományos értelemben vett hőszivattyús fűtési rendszer egy olyan megoldás, ami a fűtés mellett biztosítja a hűtést és a melegvíz-előállítást is. A hőszivattyú többnyire egy kültéri és egy beltéri egységből áll -osztott vagy más néven split rendszer. (Létezik azonban olyan hőszivattyú is, ami egyetlen kültéri egységből áll, ez monoblokkos.) Az osztott hőszivattyúknál a kültéri egység a kintről nyert energiát (levegőből, talajból vagy vízből) használja fel, továbbítja azt a beltéri egységhez, ami kezeli a hőmérséklet-változást, és biztosítja az igény szerinti fűtést, hűtést, továbbá a meleg vizet, attól függően, hogy milyen típusú hőleadókhoz csatlakoztatták őket. 

Rendezés: