Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

57.500 Ft-os AKCIÓS telepítés

57.500 Ft-os AKCIÓS telepítés
Foglalj időpontot! Ha nem tudjuk felvenni, visszahívunk!
+36 70 606 40 40 
coolsolarklima@gmail.com

Helyszíni felmérés Budapesten belül INGYENES! Pest megyében bruttó 5.000 Ft, melyet megrendelés esetén jóváírunk. Ha a klíma beszerelését nem tartjuk kivitelezhetőnek a helyszíni felmérés alkalmával, úgy a felmérési díjtól eltekintünk. A telepítést Budapest (18. kerület) +50 km-es vonzáskörzetében, és Pest megyében tudjuk vállalni!

smiley Most csak bruttó 57.500 Ft-ért telepítjük a 4 kW hűtőteljesítmény alatti klímákat!

smiley 4 kW feletti klímák telepítése bruttó 64.500 Ft!

smiley Amennyiben nem nálunk vásárolt a klíma, úgy 4 kW-ig 75.000 Ft + ÁFA a telepítés és 4 kW-tól pedig 80.500 Ft + ÁFA!

Az ajánlat visszavonásig érvényes!

Az inverteres split klíma szetteket, megtalálhatod ITT !

mail Ha több klímára van szükséged, esetleg multi klímát szereltetnél, vagy olyat választanál, ami nem található a weboldalunkon, Kérj egyedi árajánlatot !► coolsolarklima@gmail.com 

A klíma beszerelési, telepítési ár tartalmazza:

-Kiszállást
-Készülék helyszínre szállítását
-Kültéri és beltéri egység közti szigetelt hűtőközegcső szerelését 3m csőhosszig (A 3 métert meghaladó szereléseknél méterenként + bruttó 8.000 Ft-ot számolunk fel, 4 kW hűtőteljesítmény feletti klímák esetében bruttó 10.000 Ft-ot!) 
-Ingyenes kondenzvíz elvezetést a kültéri és beltéri egységet összekötő nyomvonalon. Eltérő irányú vízelvezetés díja bruttó 4.000 Ft/m.
-Oldalfali kültéri tartókonzolt
-Rezgéscsillapító gumibakokat
-Kültéri és beltéri egység közti elektromos kábeleket 
-Elektromos betáp kiépítését ajzatba 5 m-ig felár ellenében (Villanyszerelő szakemberünk bármilyen betáplálással vagy hálózatépítéssel kapcsolatos munkálatot elvégez!)
-Dekorcsatornát, a szükséges idomokat és tartó elemeket
-Cseppvíz gravitációs elvezetéséhez szükséges anyagokat 
-Vákumozást
-Szakszerű beüzemelést, beüzemelési jegyzőkönyv érvényesítése
-Takarítást
-Extrém körülmények esetén, ahol a helyszín létrával nem megközelíthető, a fenti díj NEM tartalmazza a többletköltségeket (mint pl. emelőkosaras autó)!


Kizárólag magyarországi hivatalos beszerzésű klímákat forgalmazunk, és telepítünk, számlával és garanciával.

 

FONTOS LEHET MÉG...
A klímaberendezés megvásárlása előtt célszerű egy helyszíni felmérést tartani, amikor kollégánkkal át lehet beszélni az elképzeléseket, tanácsokat adhat a már meglévő ötletek kivitelezhetőségével kapcsolatban, illetve megerősítést, hogy a választott berendezés egyezik-e a felhasználási igényekkel. 
Csapatunkban villanyszerelő szakember is dolgozik, aki bármilyen elektromos betáplálással, vagy előzetes villanyszereléssel kapcsolatos problémát könnyedén elhárít. Egyéb elektromos hálózati hibával kapcsolatban is bátran kérd a segítségünket. Szerkezetkész házak komplett villamoshálózatának kiépítése is tevékenységikörünkbe tartozik. Ilyenkor az alapszerelés során előcsövezzük a klímát, (a házon lévő munkálatok után,) a szerelvényezésnél pedig telepítjük azt. Így elkerülhető mindenféle utólagos munkálat az új házon.