Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DAIKIN MC55W légtisztító

Daikin
210.040 Ft
Menny.:db

A Daikin szabadalmaztatott Flash Streamer technológiája 3 óra alatt képes az újtípusú koronavírus (SARS-CoV-2) több mint 99,9%-át lebontani és hatástalanítani egy nemrégiben készült kutatás eredménye szerint!

Gyártói cikkszám: MC55W

210.040 Ft
Menny.:db

Leírás

-Por (PM2.5) és szagérzékelő lámpák
-Streamer kisülés
-Aktív plazma ionizátor
-Elektrosztatikus HEPA szűrők (Az elektrosztatikus HEPA szűrő hatékonyan gyűjti a port és szennyező anyagokat, eltávolítja a 0,1 μm és 2,5 μm közötti részecskék 99% -át.)
-Streamer regenerált szagtalanító szűrő
-Gazdaságos üzemmód
-Automatikus ventilátor üzemmód
-Pollenmentes üzemmód
-Turbó üzemmód
-Gyerekzár
-Fényerő-beállítás
-Automatikus újraindítás áramkimaradást követően
-Tiszta levegő az aktív plazma ionizálónak és a flash streamer technológiának köszönhetően
-Nagy teljesítményű HEPA szűrő, hogy felfogja a finomporszemeket
-Erőteljes szívás és halk működés
-Új, stílusos és kompakt kialakítás
-Eltávolítja a 0,3 μm méretű finom részecskék 99,97%-át.
-Maga a szűrőszál statikus elektromossággal van feltöltve, így hatékonyan gyűjti össze a részecskéket.
-Nem dugul el, így alacsony nyomásveszteség keletkezik.
-Minél sűrűbb a szűrő, annál több részecskét képes felfogni. Viszont ez az állapot eltömődéshez vezethet és nagyobb nyomásveszteséggel is járhat
-A Daikin légtisztítók minimalizálják az asztma és allergia tüneteit azáltal, hogy eltávolítják a levegőből a port és pollent, továbbá egészséges környezetet biztosítanak a levegőben található baktériumok és vírusok kiszűrésével.
-Az elektrosztatikus HEPA szűrő hatékonyan gyűjti a port és szennyező anyagokat, eltávolítja a 0,1 μm és 2,5 μm közötti részecskék 99% -át.
-Flash Streamer technológia - ionizált, tiszta levegő a streamer kisülésnek köszönhetően. Hatékonyan semlegesíti a vírusokat, baktériumokat.

2020. december 8. 

A Daikin bejelentette, hogy a szabadalmaztatott Flash Streamer technológiája 3 óra alatt képes az újtípusú koronavírus (SARS-CoV-2) több mint 99,9%-át lebontani és hatástalanítani egy nemrégiben készült kutatás eredménye szerint.

A Daikin Flash Streamer technológiáról 
A Daikin által 2004-ben kifejlesztett Streamer technológia képes oxidációval lebontani a levegőben lévő káros anyagokat. 

A Streamer kisülés egyfajta plazmaionizálás, amely egy olyan innovatív légtisztító technológia, ami folyamatosan nagysebességű elektronokat bocsát ki. Az erőteljes streamer kisülés lebontja a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat, penészgombát, egyéb veszélyes kémiai anyagokat azáltal, hogy nagysebességű elektronokat bocsát ki és az oxidáció révén lebontja a levegőben lévő fehérjéket - így hatástalanítja a vírust is.

A standard plazmakisüléshez képest a Daikin Streamer kisülés szélesebb spektrumú, így az elektronok könnyebben ütköznek a levegő oxigén- és nitrogénmolekuláival. Ezáltal az aktivált molekulák egy szélesebb területen, három dimenzióban képződnek, amelynek eredménye az elektromos árammal létrehozott sebességnél ezerszer nagyobb oxidációs lebontási sebesség. A Streamer kisülés ezután ártalmatlan nitrogén-, oxigén- és vízmolekulává bomlik. 

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!