Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SYEN Bora Plusz SOH16BO-E32DA4B inverteres split klíma (4,6kW)

Syen
377.825 Ft
Menny.:db

Ha beszereléssel együtt kéred, kéjük add hozzá kiegészítő termékként a TELEPÍTÉS-t!

Gyártói cikkszám: SOH16BO-E32DA4B

377.825 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

-Többszörös szűrőrendszer:
A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.
-Kellemes éjszakai mód:
Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.
-Wi-Fi vezérlés:
Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról.
-Energia megtakarítás:
Légkondicionáló vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Bora Plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.
-Intelligens leolvasztás:
Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.
-LED kijelző:
A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.
-8 °C-os temperálás:
Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.
-I FEEL funkció:
A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK, GARANCIA

SYEN GARANCIA

Gree márkacsoport tagja, így nem meglepő, hogy 5 év (3 év teljes körű + 2 év a kompresszorra) garanciát biztosít a készülékeire. Hűtésre használt gépekhez évi 1 karbantartás szükséges számlával igazolva, míg a  hűtésre és fűtésre használtakhoz évi 2. 

A garancia NEM érvényes:
-Amennyiben a berendezést nem hivatalos szakember telepíti, és üzemeli be.
-Ha a kezelési útmutatótól eltérő, szakszerűtlen vagy nem rendeltetésszerű használat valósul meg.
-Rongálásból vagy természeti károkból adódó meghibásodás esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!