Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HAIER FLEXIS MATT PLUS BLACK AS25S2SF1FA-MB3 inverteres klíma 2,6 kW

Haier
344.900 Ft
Menny.:db

Ha beszereléssel együtt kéred, kéjük add hozzá kiegészítő termékként a TELEPÍTÉS-t! 

Gyártói cikkszám: AS25S2SF1FA-MB3/1U25S2SM1FA

344.900 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

-UV-C Sterilizáló szűrő
Az UV-C tönkreteszi a DNS és az RNS szerkezetét, így a mikroorganizmus nem tudja ellátni a létfontosságú sejtfunkciókat. Az UV-C szűrő az elpárologtatóra van felszerelve, és sugarakat generál a levegő beszívó nyílás közelében. Amikor a levegő áthalad UV-C sugárzásnak kitett területen, a benne lévő káros mikroorganizmusokat és vírusok elpusztulnak. A Haier UV-C sterilizáló 265-275 nm hullámhosszon működik, mely hatékony a levegőben megtalálható szennyeződések semlegesítésére
-56°C –os sterilizálás
A készülék az elpárologtatót 30 percig 56 ° C -os hőmérsékletre melegíti, amit egyetlen baktérium vagy vírus sem képes túlélni (a legújabb kutatások szerint) . A jobb sterilizálási teljesítmény érdekében a fűtési folyamat befejezése után a párologtató azonnal lehűl.
-Öntisztító
A levegőben lévő penész és baktériumok károsíthatják az egészségünket, ha nem megfelelően kezeljük őket. A berendezés a fő alkatrészei ezüst nano részecskéket tartalmaznak, ezzel gátolva a mikroorganizmusok elszaporodását. Az ezüst nano részecskék folyamatosan kis mennyiségű ezüstiont bocsátanak ki, melyek semlegesíti a levegőben található penészt és a baktériumokat, a készülék így egészséges levegőt juttat vissza a szobába.
-Csendes működés
A készülék alacsony zajszinttel működik (~15 dB(A)), így nem zavarja az éjszakai alvást sem.
-Eco szenzor
A szenzor érzékeli az emberi jelenlétét a helyiségben és ennek megfelelően automatikusan állítja be a berendezést optimális működésre. Az ECO Sensor két beépített modullal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy az érintett területet két különböző módon fésülje át (maximum 120 fokos szögben és
8 méteres távolságban). Magas testhőmérséklet észlelése esetén friss levegőt irányít az észlelt személy felé. Alacsony testhőmérséklet észlelése esetén a készülék más irányba tereli el a levegőt. Ha a szenzor üres helyiséget érzékel, a rendszer aktiválja az energiatakarékos üzemmódot, 20 percen belül.
-Beépített Wi-Fi 
Lehetővé teszi a berendezés mobiltelefonról (Android és IOS) történő szabályozását a “hOn” applikáció segítségével. A hOn applikáció letölthető az App Store-ból, a Google Play-ből és a Huawei AppGalery-ből. Az alábbi funkciók érhetők el a hOn applikáció használatával:
--Teljeskörű hangvezérlés (működési módok, hőmérséklet, ventilátor fokozat beállítása)
--Tisztítási funkciók aktiválása/deaktiválása (UV-C lámpa, öntisztítás, sterilizálás 56°C-on)
--Időzítés (beállíthatja, hogy mikor kapcsoljon be vagy ki a készüléke)
-3D légáram
A légáram függőleges és vízszintes irányításával optimalizálja a kezelt levegő áramlását a helységben a felhasználók komfortérzetének növelése céljából.
-Könnyű telepítés
Az egyszerű konfiguráció egyszerű telepítést tesz lehetővé.

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!