Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GREE GWH09YC AMBER UV INVERTER 2,7 KW KLÍMA SZETT

Gree
336.042 Ft
Menny.:db

Ha beszereléssel együtt kéred, kéjük add hozzá kiegészítő termékként a TELEPÍTÉS-t! 

Gyártói cikkszám: GWH09YCXB-K6DNA1C

336.042 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

-Wi-Fi vezérlés
A Wi-Fi funkcióval rendelkező GREE berendezések okostelefon segítségével a világ bármely pontjáról vezérelhetők az interneten keresztül. A funkció használatához a GREE+ applikáció szükséges, mely vadonatúj élményt nyújt az intelligens vezérlés terén, legyen szó ki- és bekapcsolásról, a hőmérséklet beállításáról vagy akár időzítésről.
-3D légáram
A légterelés függőleges és vízszintes irányban is motorok segítségével állítható, ennek köszönhetően garantáltan egyenletes hőmérséklet alakítható ki otthonában.
-Cold Plasma szűrő
A keletkező negatív oxigén ionok hatékonyan tisztítják a levegőt, javítva annak minőségét és semlegesítve a kellemetlen szagokat. Képes elpusztítani a baktériumok 90%-át, ezzel óvva az Ön egészségét.
-I-Feel funkció
A klíma távirányítójába épített hőmérő a környezetében lévő levegő hőmérsékletét érzékeli és közvetíti a beltéri egységnek. A légkondicionáló ezzel a funkcióval a távirányító elhelyezkedéséhez igazítja a hőmérsékletet és a ventilátor sebességét (automata ventilátor sebesség üzemmódban). Az I-Feel funkció így maximalizálja a komfortérzetet és pontos szabályzást tesz lehetővé.
-8°C-os temperálás
A beltéri hőmérsékletet a légkondicionáló stabil 8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását téli időszakban, hosszabb ideig nem használt ingatlan esetében.
-22°C fűtési működési tartomány
-H-tarifa igényelhető
A H áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát, hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás mellett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szezonon keresztül. Ez a hőszivattyúkhoz és split klímákhoz is igényelhető úgynevezett „H tarifa” október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre, melynek díja rendeletben meghatározott módon sosem lehet magasabb a mindenkori vezérelt árszabásnál. Az igényléshez szükséges egyik legfontosabb kikötés, hogy a telepíteni kívánt légkondicionálónak minimum 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie. Ezt a feltételt az összes GREE lakossági klímaberendezés teljesíti, így azok segítségével egy gyorsan kiépíthető, kényelmes és költséghatékony fűtési megoldást kaphat az otthonába.
-Kompresszor karter és csepptálca fűtés
Alacsony környezeti hőmérséklet mellett, melegen kell tartani a kompresszort a fűtési körfolyamat megfelelő lejátszódásához és a kompresszor élettartamának megőrzéséhez. A csepptálca fűtése megakadályozza a keletkező kondenzvíz összegyűlését és belefagyását a kültéri egységbe. A hűtés mellett, a berendezés télen folyamatos fűtési üzemmódra is alkalmassá válik.
-G10 inverter technológia
Az inverteres klíma működésének lényege, hogy a kompresszor nem kapcsol ki-be, a fordulatszáma mindig a megfelelő hűtési vagy fűtési hőterheléshez, azaz a hőigényhez igazodik. A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, ezzel a kompresszor fordulatszáma akár 1 Hz-es frekvencia értékig is lecsökkenthető, mellyel még magasabb energiahatékonyság érhető el.
-LED kijelző
A berendezés üzemállapotát egy modern LED kijelző jeleníti meg.
-Kellemes éjszakai mód
A légkondicionáló a szakemberek által megtervezett, az alvás különböző szakaszaihoz tartozó legoptimálisabb hőmérsékletek szerint fog működni.
-Többszörös szűrőrendszer
FOTOKATALITIKUS SZŰRŐ: A szűrő képes a szerves szennyeződéseket teljesen oxidálni és lebontani. 99,9% -ban meggátolja a baktériumok, vírusok kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat. AKTÍV SZÉNSZŰRŐ: Az aktív szén hatékonyan képes elnyelni a füstöt, háziállatok szagát és egyéb kellemetlen szagokat. 
KATECHIN SZŰRŐ: A katechin egy zöldtea levélből származó, természetes antibakteriális anyag. Hatékonyan elpusztítja a káros anyagok és baktériumok 95%-át, mint a Staphylococcus, Streptococcus, Salmonella stb. 
EZÜST ION SZŰRŐ: Az ezüst ion képes elpusztítani a baktériumok 99%-át, meggátolja a penész kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat.
-„Turbó” hűtés
A „Turbo” gomb megnyomása lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb elérje a beállított hőfokot.
-Csendes üzemmód
A berendezés a legalacsonyabb, ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legkisebb zajszintet.
-24 órás időzítő
A berendezés ki-bekapcsolása napi egyszer, 24 órás intervallumon belül időzíthető.
-Automata tisztítás
A beltéri egység a hűtés üzemmód kikapcsolása után a ventilátort tovább járatja addig, amíg az egység lamellái megszáradnak, így megakadályozva a baktériumok szaporodását.
-Hideg levegő befújás elleni védelem
Fűtés üzemben a beltéri egység ventilátora csak azután indul el, miután a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet, így elkerülve a kedvezőtlen hőérzetet.
-Intelligens leolvasztás
Alacsony környezeti hőmérsékletnél a levegőben található nedvesség ráfagyhat a hőcserélő lemezkéire, idővel pedig elkezdi csökkenteni a fűtő körfolyamathoz szükséges légmennyiség átáramlását. A vezérlőpanel folyamatosan figyeli a működési adatokat, majd a hőmérsékletérzékelők értékei alapján meghatározott időközönként egy intelligens leolvasztást indít. Ezzel a funkcióval a klíma automatikusan megakadályozza a kültéri egység teljes lejegesedését, ezáltal védi a különböző részegységeket és növeli a fűtés hatékonyságát.
-Átfogó védelem
A berendezés több áram- és hűtőköri védelemmel rendelkezik, mely biztonságos működést tesz lehetővé.
-Tisztítható szűrők
A többszörös szűrőrendszer szűrői könnyen kivehetők és tisztíthatók.
-Minőségi motorok
Tartósabb és csendesebb működés.
-Idő kijelzés
A távirányító kijelzi az aktuális időt.
-Billentyűzet zár
A távirányító billentyűi egy gombkombinációval lezárhatók vagy feloldhatók.
-Széles feszültségtartomány
A berendezés 170V és 265V feszültségtartományban képes üzemelni, mely alkalmassá teszi a működésre instabil elektromos hálózat mellett is.
-Több ventilátor fokozat
Széles skálán állítható levegő befújás.
-Öndiagnózis
A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a hibaelhárítást.
-Automata üzem
A berendezés a belső hőmérséklet függvényében választ működési üzemmódot.
-Széles légterelés
A berendezés levegő befújása vízszintes irányban széles szögben állítható.
-Függőleges légterelés
A vertikális irányú levegő befújás egy motor segítségével állítható a légáram irányának szabályozhatóságáért és a legnagyobb komfort érdekében.
-Memória funkció
A berendezés áramkimaradást követően az előző beállítások szerint üzemel tovább.
-Energiatakarékos üzemmód
A funkciót bekapcsolva hűtés üzemmódban a beállított hőmérséklet egy fix értékre módosul, a ventilátor pedig alacsony fordulaton pörög, ezzel energiát takarítva meg.

 

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

A minimalista design, egyenes vonalvezetés és a letisztult fehér szín a modern otthonok ideális kiegészítője. Az Amber modell által nyújtott maximális kényelmet a 3D légterelés biztosítja hűtésben és fűtésben egyaránt.
A Gree UV-C technológiája fertőtleníti az elpárologtató felületét, valamint sterilizálja a beszívott levegőt a különféle vírusoktól és baktériumoktól, folyamatosan biztosítva a friss és tiszta levegő áramlását.
HŰTÉS
A 2,7 – 3,5 – 5,3 – 7 kW névleges hűtőteljesítményben elérhető modellek közt garantáltan megtalálható a tér igényeihez leginkább megfelelő készülék. Az inverteres technológia előnyeként könyvelhető el, hogy a berendezés képes visszaszabályozni a teljesítményét, mikor helyiség hőmérséklete lehűl. Ennek eredményeképp energiafogyasztása minimális és A+++ (2,7 kW-3,5 kW ) illetve A++ (5,3 kW-7 kW) energiahatékonysággal bír.
FŰTÉS
Hűtés mellett, egészen -22°C-ig fűtésre is kiválóan alkalmas a berendezés. Kültéri egysége téliesített, rendelkezik karter-, és csepptálca fűtéssel. A vezeték nélküli távirányítóba épített termosztát technológiája a Gree I Feel funkcióban érvényesül. A H-tarifa igénylési feltételeinek megfelel, ezáltal október 15. és április 15. között akár 50%-ot is megtakaríthat elektromos áramszámláján.
WI-FI
A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.
KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
A Gree készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.
OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK
Vezetékes távirányító, Kártyás kapcsoló, Központi vezérlés, Távoli felügyelet

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!