Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gree Amber Royal GWH09YD inverter 2,7 kW klíma szett

Gree
449.453 Ft
Menny.:db

Ha beszereléssel együtt kéred, kéjük add hozzá kiegészítő termékként a TELEPÍTÉS-t! 

Gyártói cikkszám: GWH09YD-S6DBA1A

449.453 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

WI - FI VEZÉRLÉS
A Wi-Fi funkcióval rendelkező GREE berendezések okostelefon segítségével a világ bármely pontjáról vezérelhetők interneten keresztül. A funkció használatához a GREE+ applikáció szükséges, mely vadonatúj élményt nyújt az intelligens vezérlés terén, legyen szó ki- és bekapcsolásról, a hőmérséklet beállításáról vagy akár időzítésről. Az applikáció segítségével a légkondicionáló Google Home vagy Amazon Alexa okosotthon rendszerbe integrálható.
TÉLIESÍTETT / FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT BERENDEZÉS

A téliesített kültéri egységben található csepptálca és karter fűtés biztosítja a fűtési üzemmód működését. A fűtésre optimalizált készülékek mindezek mellett emelt hatékonyságú dual-stage kompresszorral is rendelkeznek, ezzel biztosítva a legoptimálisabb fűtési teljesítményt.
3D LÉGÁRAM

A légterelés függőleges és vízszintes irányban is motorok segítségével állítható, ennek köszönhetően garantáltan egyenletes hőmérséklet alakítható ki otthonában.
H - TARIFA IGÉNYELHETŐ

A H áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát, hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás mellett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szezonon keresztül. Ez a hőszivattyúkhoz és split klímákhoz is igényelhető úgynevezett „H tarifa” október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre, melynek díja rendeletben meghatározott módon sosem lehet magasabb a mindenkori vezérelt árszabásnál. Az igényléshez szükséges egyik legfontosabb kikötés, hogy a telepíteni kívánt légkondicionálónak minimum 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie. Ezt a feltételt az összes GREE lakossági klímaberendezés teljesíti, így azok segítségével egy gyorsan kiépíthető, kényelmes és költséghatékony fűtési megoldást.
I - FEEL FUNKCIÓ
A klíma távirányítójába épített hőmérő a környezetében lévő levegő hőmérsékletét érzékeli és közvetíti a beltéri egységnek. A légkondicionáló ezzel a funkcióval a távirányító elhelyezkedéséhez igazítja a hőmérsékletet és a ventilátor sebességét (automata ventilátor sebesség üzemmódban). Az I-Feel funkció így maximalizálja a komfortérzetet és pontos szabályzást tesz lehetővé.
8°C - OS TEMPERÁLÁS

A beltéri hőmérsékletet a légkondicionáló stabil 8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását téli időszakban, hosszabb ideig nem használt ingatlan esetében.
DUAL STAGE KOMPRESSZOR
A kétlépcsős forgódugattyús kompresszor technológia rendkívül alacsony környezeti hőmérsékletnél is megbízható fűtési teljesítményt ér el. A fűtési kapacitás még akkor sem csökken, ha a külső környezeti hőmérséklet eléri a -25 °C-t.
KOMPRESSZORKARTER - ÉS CSEPPTÁLCAFŰTÉS

Alacsony környezeti hőmérséklet mellett, melegen kell tartani a kompresszort a fűtési körfolyamat megfelelő lejátszódásához és a kompresszor élettartamának megőrzéséhez. A csepptálca fűtése megakadályozza a keletkező kondenzvíz összegyűlését és belefagyását a kültéri egységbe. A hűtés mellett, a berendezés télen folyamatos fűtési üzemmódra is alkalmassá válik.
G10 INVERTER TECHNOLÓGIA
Az inverteres klíma működésének lényege, hogy a kompresszor nem kapcsol ki-be, a fordulatszáma mindig a megfelelő hűtési vagy fűtési hőterheléshez, azaz a hőigényhez igazodik. A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, ezzel a kompresszor fordulatszáma akár 1Hz-es frekvencia értékig is lecsökkenthető, mellyel még magasabb energiahatékonyság érhető el.
INTELLIGENS LEOLVASZTÁS
Alacsony környezeti hőmérsékletnél a levegőben található nedvesség ráfagyhat a hőcserélő lemezkéire, idővel pedig elkezdi csökkenteni a fűtő körfolyamathoz szükséges légmennyiség átáramlását. A vezérlőpanel folyamatosan figyeli a működési adatokat, majd a hőmérsékletérzékelők értékei alapján meghatározott időközönként egy intelligens leolvasztást indít. Ezzel a funkcióval a klíma automatikusan megakadályozza a kültéri egység teljes lejegesedését, ezáltal védi a különböző részegységeket és növeli a fűtés hatékonyságát.
HIDEG LEVEGŐ BEFÚJÁS ELLENI VÉDELEM
Fűtés üzemben a beltéri egység ventilátora csak azután indul el, miután a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet, így elkerülve a kedvezőtlen hőérzetet.
COLDPLAS MA SZŰRŐ
A keletkező negatív oxigén ionok hatékonyan tisztítják a levegőt, javítva annak minőségét és semlegesítve a kellemetlen szagokat. A baktériumok 90%-át képes elpusztítani, ezzel óvva az Ön egészségét.
TÖBBSZÖRÖS SZŰRŐ RENDSZER
FOTOKATALITIKUS SZŰRŐ
 A szűrő képes a szerves szennyeződéseket teljesen oxidálni és lebontani. 99,9%-ban meggátolja a baktériumok, vírusok kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat. AKTÍV SZÉNSZŰRŐ: Az aktív szén hatékonyan képes elnyelni a füstöt, háziállatok szagát és egyéb kellemetlen szagokat.
KATECHIN SZŰRŐ
 A katechin egy zöldtea levélből származó, természetes antibakteriális anyag. Hatékonyan elpusztítja a káros anyagok és baktériumok 95%-át, mint a Staphylococcus, Streptococcus, Salmonella stb.
EZÜST ION SZŰRŐ
A szűrők könnyen kivehetők és tisztíthatók. Az ezüst ion képes elpusztítani a baktériumok 99%-át, meggátolja a penész kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat.
7 FOKOZATÚ VENTILÁTOR
Széles skálán állítható levegőbefújás.
SZÉLES LÉGTERELÉS
A berendezés levegő befújása vízszintes irányban széles szögben állítható.
FÜGGŐLEGES LÉGTERELÉS
A vertikális irányú levegőbefújás egy motor segítségével állítható a légáram irányának szabályozhatóságáért és a legnagyobb komfort érdekében.
CSENDES ÜZEMMÓD
A funkciót bekapcsolva a beltéri egység a legalacsonyabb ventilátor fordulatra vált, ezzel csökkentve a légáramlás által keltett zajhatást.
KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD
A légkondicionáló a szakemberek által megtervezett, az alvás különböző szakaszaihoz tartozó legoptimálisabb hőmérsékletek szerint fog működni.
ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD
A funkciót bekapcsolva hűtés üzemmódban a beállított hőmérséklet egy fix értékre módosul, a ventilátor pedig alacsony fordulaton pörög, ezzel energiát takarítva meg.
AUTOMATA ÜZEMMÓD
A berendezés a belső hőmérséklet függvényében választ működési üzemmódot.
TURBO HŰTÉS
A „Turbo” gomb megnyomása lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb elérje a beállított hőfokot. A berendezés a legalacsonyabb, ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legkisebb zajszintet.
AUTOMATA TISZTÍTÁS
A beltéri egység a hűtés üzemmód kikapcsolása után a ventilátort tovább járatja addig, amíg az egység lamellái megszáradnak, így megakadályozva a baktériumok szaporodását.
LED KIJELZŐ
A berendezés üzemállapotát egy modern LED kijelző jeleníti meg.
IDŐ KIJELZÉS
A távirányító kijelzi az aktuális időt.
MEMÓRIA FUNKCIÓ

A berendezés áramkimaradást követően az előző beállítások szerint üzemel tovább.
24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ
A berendezés ki- és bekapcsolása napi egyszer, 24 órás intervallumon belül időzíthető.
BILLENTYŰZET ZÁR
A távirányító billentyűi egy gombkombinációval lezárhatók vagy feloldhatók.

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

HŰTÉS
2,7 – 3,5 – 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. Az inverteres technológiának köszönhetően visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A+++ energiaosztályba sorolt termék.

FŰTÉS
Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -30°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Gree Amber Royal készülékhez nem feltétlenül kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

WI-FI
A Wi-Fi funkcióval rendelkező GREE berendezések okostelefon segítségével a világ bármely pontjáról vezérelhetők interneten keresztül. A funkció használatához a GREE+ applikáció szükséges, mely vadonatúj élményt nyújt az intelligens vezérlés terén, legyen szó ki- és bekapcsolásról, a hőmérséklet beállításáról vagy akár időzítésről. Az applikáció segítségével a légkondicionáló Google Home vagy Amazon Alexa okosotthon rendszerbe integrálható.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
A Gree készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek. A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget globálisan felváltja az R32-es jelölésű környezetbarát gáz, melynek nincs ózonkárosító hatása (ODP). A globális felmelegedési potenciál (GWP) értéke 675, mely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb, mint a korábbi R410a hűtőközeg 2088-as GWP értéke.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!