Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fisher UV-Protect 200 légtisztító (FKJ225F-A200)

Fisher
54.900 Ft
Menny.:db

Soha többé vírus, baktérium, pollen, allergén, por, atkák, füst és kellemetlen szagok!

A 6x légtisztító rendszer lerombolja a kórokozók DNS szerkezetét és kiszűri az allergéneket! A 6x légtisztítás elemei a kompozit szűrő: HEPA-H11, fotokatalitikus, aktív szén és porszűrő, kiegészítve ionizátorral és UV-C lámpával. 

Gyártói cikkszám: FKJ225F-A200

54.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Egyszerű, esztétikus megoldás a légúti megbetegedések kockázatának csökkentésére kisebb helyiségekben, irodákban, nappaliban, olyan zárt térben, ahol több ember gyűlik össze. Ebben a vírusos időszakban bizony előfordulhat, hogy akár otthonunkban kell fokoznunk a védelmet, mert szeretteinkre is jelenthetünk akár egészségügyi kockázatot.

-Hatfázisú komplex szűrőrendszer a biztonságosabb levegőért
- Vírus, baktérium, por, pollen, szagok hatékony kiszűrése
-UV-C lámpa vírusok és baktériumok ellen
-Ionizátor baktériumok és por ellen
-HEPA-H11 szűrő PM2.5 méretű részecskék kiszűrésére
-Fotokatalitikus szűrő antibakteriális hatással kiegészítve ionizátorral és UV sterilizálóval
-Aktívszénszűrő
-Porszűrő
-3 év kiterjesztett garancia
-2020-ban harmadszor Superbrands elismerés a márkának
-Németh Lajos meteorológus a Fishert ajánlja

A légtisztítóban hogy működik az UV-sterilizálás?

Az UV-C hullámhossz-tartományú ultraibolya sugárzást széles körben alkalmazzák baktériumok és vírusok ellen. Például a műtőkben alkalmazott sterilizálók esetében is népszerű alkalmazása, ezért tartottuk mi is fontosnak, hogy a Fisher UV-Protect légtisztítókba kerüljön. A wikipedia pl. így ír erről: "Leggyakrabban felületi vagy folyadékok fertőtlenítésére és erőteljes sterilizálására alkalmazzák nagy hatékonysággal. Vírus- és baktériumölő hatásával szemben szénalapú organizmusoknál rezisztencia nem képes kialakulni, így hatását vélhetően minden életforma felé kifejti, amit mai ismereteinkkel élőlénynek tekintünk." Az UV-C lámpa kiegészíti a kompozit szűrőt.

A helyiségben tartózkodhatok, amíg működik a Fisher UV-Protect légtisztító készülék?

Igen. Az alkalmazott légszűrők és az UVC-lámpa a légtisztító készüléken átáramló levegőt kezelik. Az UV-C sugárzás nem ártalmas a készüléken kívül, így a helyiségben tartózkodó emberekre, állatokra, növényekre.

Mire jó a negatív ion generátor vagy ionizátor?

A negatív ionok jól működnek a baktériumok és por eltávolításában. A Fisher UV-Protect légtisztító berendezésekben létrehozott tízmillió db/cm³ negatív ion koncentrációval mintha „vitamint adnánk a levegőnek”, támogatva az emberi szervezet védekezését.

Allergia ellen megoldást nyújt a légtisztító?

A légtisztítóban lévő komplex szűrőrendszer hatékonyan csökkenti a szálló pollen koncentrációt, így igen nagy segítség légúti allergiában szenvedőknek, akár asztmásoknak. A légtisztítás révén kevesebb irritációra, kellemesebb közérzetre számíthat az az allergiás, aki a légtisztító vásárlása mellett dönt.

Megvéd a koronavírustól a légtisztító?

Az UV-C lámpa, az ionizátor és a kompozit szűrős légtisztítás mindenképpen csökkenti a kockázatot, de nem helyettesíti az általános óvintézkedéseket, melyeket a koronavírus terjedésével javasolnak kormányzati szinten. A légtisztítók hatásosságának mértékét koronavírus ellen egyelőre nem támasztják alá mérési adatok, az viszont általánosságban elfogadott, hogy az UV-C lámpa vírus- és baktériumölő hatásával szemben szénalapú organizmusoknál rezisztencia nem képes kialakulni. Minden élőlény, így a vírusok és baktériumok is ide tartoznak.

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 04. 19.
Tökéletes választás volt 20 m2-es szobához, hála a segítőkész tanácsért amit kaptam. Kifejezetten örülök, hogy van távirányító.