Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fisher Summer FSAI-SU-245FE3/FSOAI-SU-245FE3 6,84kW inverteres split klíma

Fisher
499.900 Ft
Menny.:db

Ha beszereléssel együtt kéred, kéjük add hozzá kiegészítő termékként a TELEPÍTÉS-t!

Gyártói cikkszám: FSAI-SU-245FE3/FSOAI-SU-245FE3

499.900 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

-WIFI CSATLAKOZÁS
A telefonjára letölthető applikáció segítségével, távirányítóként használhatja telefonját a lakásban lévő WIFI-re csatlakoztatva. Ezzel egy nagyképernyős, kivilágított távirányítót kap, így bárhonnan kommunikálhat a klímaberendezéssel egyszerűen és könnyedén.
-4-IRÁNYÚ LÉGTERELÉS
A 4 irányú légterelésnek köszönhetően a klíma nem csak vertikálisan képes mozgatni a levegőt, hanem oldalirányba is, így biztosítva az egyenletes légeloszlást, a kiegyensúlyozott hűtést és fűtést.
-„SILVER ION” SZŰRŐ
A Silver Ion szűrő bevonata nagyon kisméretű ezüst részecskéket, ezüstionokat tartalmaz. Az ezüstionok érintkezve a kórokozókkal, baktériumokkal behatolnak azok sejtszerkezetébe, és meggátolva növekedésüket, illetve szétroncsolják a szerkezetüket, így a szűrő nagy hatékonysággal fertőtlenít és felfrissíti a keresztüláramló levegőt, elpusztítva a kórokozókat, baktériumokat, penészgombákat.
-HIDEGKATALIKUS SZŰRŐ
Egy speciális bevonat segítségével a hideg katalitikus finomszűrő kiemelkedő hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre ártalmas gázokat.
-NÖVELT HATÉKONYSÁGÚ PORSZŰRŐ
-iREADY
Használatával lehetőség nyílik arra, hogy a készülék egy adott időpontra automatikusan a megfelelő időpontban elkezdje a működését és a beállított időpontra biztosítsa a helyiségben kívánt hőmérsékletet.
-SIMOGATÓ SZELLŐ” FUNKCIÓ
Ezt a funkciót használva a levegő a berendezés légterelő lamelláin található apró furatokon keresztüláramolva, tökéletesen elosztva, „simogató szellőként” jut a helyiségbe, elkerülve ezzel a kellemetlen légáramlatot és a huzathatást.
-„BLUE FIN” bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését
-Hőcserélő kiszáritó funkció
-Alacsony zajszintű üzemmód
-Kikapcsolható kijelző panel
-Hűtőköri hiba kijelzés

-8°C temperálófűtés funkció. A temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
-Aktív tisztító funkció
-Növelt hatékonyságú porszűrő
-Költséghatékony teljesítménykorlátozó funkció
-Heti programozás
-Elegáns matt fehér felület (Esztétikus matt beltéri egység)
-TURBO üzemmód

-„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
-ECO gazdaságos üzemmód
-Komfortos hűtés
-Erőteljes, gyors hűtés és fűtés
-Korlátozható teljesítményfelvétel
-Párátlanító üzemmód

-Melegindítás – fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.
-Időzítés
-Éjszakai üzemmód
-Automatikus téli-nyári átváltás
-Automatikus újraindulás áramkimaradás után
-Digitális kijelzés
-Infra távirányító világító háttérrel
-Billentyűzár
-Öndiagnosztika-Hiba kijelzés
-Inverter

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!