Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fisher e-HeatR levegő-víz hőszivattyú 1 fázisú FHF-WHS-121CE3 (10kW)

Fisher
2.348.230 Ft
Menny.:db

Gyártói cikkszám: FHF-WHS-121CE3

2.348.230 Ft
Menny.:db

Leírás

A Fisher víz-levegő hőszivattyúk választásával egy komplett, minden igényt kielégítő rendszert építhet ki otthonában, amely egyszerre biztosítja a melegvíz ellátást és lakása hűtését és fűtését is.
A Fisher készülékei felhasználóbarát kezelőfelületek alkalmazásával könnyítik meg a mindennapos használatot. A hatósági szabályozásnak megfelelő, A++ energiahatékonysági megoldásoknak köszönhetően, megbízhatóan, akár -28 °C-os külső hőmérsékletnél is kedvező üzemeltetési költségek mellett hozzák el a jó időt otthonába!
Érintőképernyős kezelőegységeik letisztult megjelenést kölcsönöznek a készülékeknek. A kezelőfelület kiemelhető, így a készüléktől távolabb, a lakás egy önnek kényelmesebb pontján is elhelyezhető. Egyértelmű ikonrendszerének köszönhetően használata bárki számára rendkívül egyszerű.
Környezetbarát technológiáról van szó. A jelenleg ismert legkörnyezetkímélőbb, R32 hűtőközeggel láttuk el. Inverteres technológia révén alacsonyabb energiafogyasztású, mindezt zéró károsanyag kibocsájtás mellett.
Éves üzemeltetés akár 93.000 Ft alatt
Hogyan? A 10 kW-os készülék éves energiafogyasztása, 35 °C fokos vízhőmérsékletnél 4011 kW a gyári, aktuális jogi szabályzásnak megfelelően megállapítva. Ezt szorozzuk a 2021.02.09-én érvényes ELMŰ díjszabású, H tarifával (bruttó 23,16 Ft). A hazai áramszolgáltatók széles kínálattal segítik a hőszivattyús fűtés terjedését, melyek közül az egész országban elérhető a H tarifa. A H tarifa hőszivattyúkhoz és megújuló energiaforrásokhoz kiépített fűtési rendszerek üzemeltetésére igényelhető díjszabás. Ennek megfelelően a fűtési szezonban, október 15-től április 15-ig vehető igénybe és ebben az időszakban egész nap rendelkezésünkre áll. A kedvezményes tarifát a helyi áramszolgáltatónál szükséges igényelni és külön mérőóra telepítése után használható.
Széleskörű alkalmazás
A hőszivattyúk könnyen telepíthetők és rugalmasan kiépíthetők, ezért bármilyen fűtési rendszerrel kompatibilisek, továbbá egyéb kiegészítők, például napkollektorok felszerelésével széleskörű felhasználási lehetőségeket biztosítanak.
R32 környezetbarát hűtőközeg
R32 hűtőközeg, mely ózon lebontó képessége 0 és az úgynevezett GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke is rendkívül alacsony. Így R32 hűtőközeggel működő hőszivattyút választva Ön is hozzájárul az ózonréteg védelméhez!

 

 

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!