Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FISHER COMFORT PLUS FSAI-CP-240BE3/FSOAI-CP-240BE3 inverteres klíma 7,0 kW

Fisher
591.907 Ft

Ha beszereléssel együtt kéred, kéjük add hozzá kiegészítő termékként a TELEPÍTÉS-t!

Gyártói cikkszám: FSAI-CP-240BE3 / FSOAI-CP-240BE3

591.907 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

-A Fisher Comfort Plus klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
-A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
-"BLUE FIN" bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését.
-Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
-„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
-Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
-Öntisztító funkció: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.
-Alacsony zajszintű üzemmód
-Időzítés
-Éjszakai üzemmód
-Párátlanító üzemmód
-Melegindítás – fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.
-TURBO üzemmód
-Automatikus téli-nyári átváltás
-Automatikus újraindulás áramkimaradás után

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!