Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DAIKIN FTXM42R/RXM42R Perfera inverteres split klíma (4,2 kW)

Daikin
1.092.919 Ft
Menny.:db

Ha beszereléssel együtt kéred, kéjük add hozzá kiegészítő termékként a TELEPÍTÉS-t!

Gyártói cikkszám: FTXM42R/RXM42R

1.092.919 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

-Többzónás intelligens szem – huzathatás elleni védelem
A többzónás intelligens szemmel rendelkező berendezések automatikusan elirányítják a légáramlást az észlelt emberekről. Ezáltal elkerülhető a diszkomfort lehetősége, melyet a huzathatás érzete okozna, ha a berendezés közvetlenül az emberekre irányítaná a légáramot. Természetesen az energiamegtakarító funkció – ha 20 percig egyik zónában sem észlel emberi jelenlétet– ezekben a berendezésekben is megtalálható.
-Gazdaságos üzemmód – Komfort anélkül, hogy zavart keltene az áramellátásban
A gazdaságos üzemmód lehetővé teszi, hogy korlátozza a légkondicionáló maximális teljesítményfelvételét, abban az estben, ha más berendezések is egyidejűleg be vannak kapcsolva (porszívó, mikrohullámú sütő stb.), és ezáltal a kismegszakító gyakran kiold, vagy ha csak korlátozni akarja a teljesítményfelvételt.
-Komfort légáramlás üzemmód – komfort hűtésben és fűtésben egyaránt
A Komfort légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, a legkellemesebb hőmérsékleteloszlás érdekében, anélkül, hogy közvetlenül az emberekre irányítaná a légáramot.
-3-D légáramlás – egyenletes hőmérséklet az egész helyiségben
A 3-D légáramlás funkcióval rendelkező berendezések képesek a légáramlást nemcsak horizontálisan, de vertikálisan is irányítani – a felhasználó kérésére vagy akár automatikusan. Ezáltal tökéletes levegőeloszlás érhető el, vagy lehetőséget ad a felhasználó számára, hogy ő válassza meg a légáramlás irányát.
-Nagyteljesítményű üzemmód – maximális teljesítmény, a komfort szint gyors elérése
A nagyteljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy elérje a maximális teljesítményt egyetlen gombnyomással és mégsem kell aggódnia a villanyszámla miatt abban az esetben, ha elfelejtené kikapcsolni a funkciót. Ezzel a funkcióval hűtheti le vagy fűtheti fel a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt és 20 perc elteltével a berendezés automatikusan visszavált normál üzemmódra, megakadályozva az energiapazarlást.
-Csendes üzemmód (beltéri / kültéri egység) – mert hallgatni arany!
Sok esetben kell vigyázni arra, hogy ne zavarja a szomszédokat az éjszaka folyamán – különösen a sűrűn lakott területeken vagy a társasházakban. Alváshoz mindannyian a csendes környezetet kedveljük. A kültéri egység csendes üzemmódja korlátozza a kültéri egység zajszintjét, tehát Ön nyugodtan üzemeltetheti a légkondicionálót anélkül, hogy bárkit zavarna ezzel.
-Heti időzítő – egy komfortos otthonba való hazatérés
A heti időzítő lehetővé teszi, hogy egész hétre beprogramozza a légkondicionálót, így nem kell bajlódnia a berendezés manuális ki- és bekapcsolásával. Legfeljebb 4 műveletet lehet a hét minden napjára előre beprogramozni. A heti időzítő nélküli berendezések 24 órás időzítővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy beállítson egy időpontot a berendezés bekapcsolására, illetve a kikapcsolására.
-Online szabályozási lehetőség – teljes szabályzás, bármikor, bárhonnan
Az Online Szabályozási lehetőséggel rendelkező egységek bármikor és bárhonnan vezérelhetők mobiltelefonról vagy táblagépről is. Ez a funkció egy opcionális kiegészítőt igényel, valamint egy meglévő WLAN hálózatot, amire rácsatlakoztatja a berendezést. Amellett, hogy mobiltelefonról egyszerűen, könnyen és közvetlenül szabályozható, a legtöbb egységnél lehetőség van arra is, hogy kifinomult otthoni, vagy épületfelügyeleti redszerre csatlakozzon Modbus, vagy KNX kommunikációs protokollon keresztül, vagy Daikin központi vezérlőre.
-Titán-apatit szagtalanító szűrő
-Extra széles üzemi tartomány – a legjobb teljesítmény kedvezőtlen körülmények között is!
Milyen nagyszerű érzés a meleg szobában lenni, miközben kinn dermesztő hideg van – számos terméksorozatunk akár -20 °C vagy -25°C kültéri hőmérséklet esetén is tökéletes fűtést biztosít!
-Multi-Split alkalmazás – az egész otthon komfortja egy kültéri egységgel megoldható
Ez a beltéri egység csatlakoztatható Multi split kültéri egységre. A Multi split alkalmazás lehetővé teszi számos helyiség légkondicionálását egyetlen kültéri egységről, mely olyan előnyökkel jár, mint egyszerűbb és elegánsabb telepítés, kisebb kültéri helyigénnyel. A Multi split kültéri egységekre 2-5 beltéri egység csatlakoztatható, míg a Super Multi Plus rendszerekre akár 9 beltéri egység is.

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!