Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AUX DELTA 2 ASW-H12C5C4/JER3DI-B8-2-KSZKLM5121 inverteres klíma 3,5kW

Aux
255.900 Ft
Menny.:db

Ha beszereléssel együtt kéred, kéjük add hozzá kiegészítő termékként a TELEPÍTÉS-t! 

Gyártói cikkszám: ASW-H12C5C4/JER3DI-B8-2-KSZKLM5121

255.900 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

-H-tarifa kompatibilitás
A helyi villamosenergia szolgáltatóknál igényelhető a H-tarifaszolgáltatás, amellyel fűtési idényben1 a kedvezményes H-tarifa kerül kiszámlázásra, míg az ezen kívüli időszakban (pl. nyáron hűtési üzemmódban) normál A1-es tarifa.
-Automatikus újraindítás áramszünet esetén
-Éjszakai üzemmód
-Öndiagnosztika
-Páramentesítő üzemmód
-Időzítő funkció
-Turbó hűtés üzemmód
-iFeel adaptív hőmérsékletszabályzás

A távirányítón érzékelt hőmérséklet alapján szabályozza a berendezés működését. A funkció használatával a tartózkodás helyéhez igazíthatja a kívánt hőmérsékletet.
-Négyirányú motoros lamellamozgatás -Flow4D légbefúvó rendszer
A beltéri egység képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre. Az utolsó beállítás automatikusan tárolásra kerül, így ki- és bekapcsoláskor, illetve üzemmódváltáskor is megmarad.
-iClean öntisztító funkció
A helyiség levegőjében lévő pára (kondenzáció) segítségével a készülék „átmossa”, majd leszárítja a beltéri egység hőcserélőjét, ezzel eltávolítva a hőcserélőn lerakodó port és egyéb szennyeződéseket.
-Ultra csendes működés
Hűtés üzemmódban a beltéri egység ventilátora egészen alacsony zajszinttel [akár 19 dB(A)] működik, így biztosított a zavartalan pihenés. Az UltraSilent csendes működés üzemmóddal a hűs levegő folyamatosan áramlik zavaró zajhatások nélkül.
-AntiFungus gombamentesítő funkció
A készülék kikapcsolását követően rövid felfűtéssel és légáramoltatással kiszárítja a beltéri egységet, ezáltal lassítja annak gombásodását, a kellemetlen szagok kialakulását.
-Intelligens fűtésindítás
-Mosható porfilter
-ECO Energiatakarékos üzemmód
-PM2.5 filter
-Rejtett előlapi LED kijelző
-Silver Ion ezüst ion filter
-Intelligens leolvasztás

A kültéri egység jegesedését külön szenzor felügyeli és szükség esetén a készülék automatikusan leolvasztja a hőcserélőn képződött jeget, ezzel biztosítva a hatékony fűtést.
-GoldenFin aranyozott bevonat a hőcserélőn
-Könnyű, akár 1 fős installáció
-Fűtés -25°C külső hőmérsékletig

Köszönhetően többek között a beépített tálcafűtésnek, azadaptív leolvasztási ciklusoknak, valamint a Pro széria megnövelt kültéri kondenzátor felületeinek, extrém alacsony külső hőmérséklet mellett is képes fűteni a készülék.
-Health funkció UV sterilizálóval
Az egészségvédelem fokozásához az UV sterilizálóval felszerelt készülékeink jelentik a legtökéletesebb választást. Az UV sterilizáló ugyanis a vírusok, a baktériumok és a gombák mellett a nagyobb méretű organizmusok ellen is hatásos lehet. A technológiának köszönhetően a helyiség levegőjét akár 98% hatásfokkal fertőtlenítheti már 1 óra üzemeltetés után.
-Integrált Wi-Fi vezérlés okoseszközökhöz
A légkondicionáló berendezés a beépített Wi-Fi modulon keresztül távolról is vezérelhető okostelefonnal. Az AC Freedom alkalmazás segítségével akár lakáson belülről és kívülről is csatlakozhat az eszközhöz, és módosíthatja a beállításait.
-AntiFreeze temperáló funkció fagymentesítéshez
A funkció bekapcsolásával a gyárilag beállított 8 °C fokon üzemel a készülék. Ezzel gazdaságos működés mellett tartja fagymentesen a nem lakott helyiséget, épületet (pl. nyaraló).
-R32 környezetbarát hűtőközeg
-Automatikus tálcafűtés Advanced Heating Belt trechnológiával

Az Advanced Heating Belt technológia fűtés üzemmódban lassítja a jégképződést a kültéri egység alsó részében (tálca), ezáltal segítve a folyamatos és hatékony működést télies körülmények között is.
-3+7 év kiterjesztett szavatosság
-IF Design Award nyertes dizájn
-Továbbfejlesztett halpikkely alakú légterelők
-FineMatt fehér borítás

JELLEMZŐK, MŰSZAKI ADATOK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!